MarMalaid's blogg

Här kommer jag att dela med mig av den smått kaotiska verkligheten bakom MarMalaid´s alla fina smycken och dessutom låta er vara de första att få ta del av allt nytt som ständigt händer. Ibland kommer mina inslag från Kina och ibland från kontoret i Malmö. Ett pärlande forum för dig som tycker om att blogga!

Namn:
Plats: Malmö, Sweden

söndag, mars 26, 2006

Oj, oj, oj vad man får sota för att man hade lite kul på sin födelsedag i går... Ett par glas vin för mycket och denna söndag känns som om den aldrig kommer att att ta slut!

Hur som helst hade vi hur trevligt som helst med god mat och gott vin - jag slog till och med till på en hederlig Irish Coffee. Vad sägs om det!? Faktiskt riktigt gott, men ack så onödigt...

I dag går allting i lugnets tecken och barnen är lämpligt nog på barnkalas hos Rasmus som fyllt 5 i veckan. Med sig hade de tre paket med en liten skateboard, ett bowlingset i plast samt ett litet kit med Bamsefigurer som man ska hälla gips i och sedan måla. Alldeles hopplöst svårt att hitta på presenter till en 5-årig kille.

Snart ska vi åka och hämta de små liven för att sedan inta vågrätt läge i soffan - kan även hända att en påse chips med tillhörande dip inhandlas på vägen hem... Helt solklart är i alla fall att det blir pizza till middag!!

/Malin

"Every Day is a Pearl Day"