MarMalaid's blogg

Här kommer jag att dela med mig av den smått kaotiska verkligheten bakom MarMalaid´s alla fina smycken och dessutom låta er vara de första att få ta del av allt nytt som ständigt händer. Ibland kommer mina inslag från Kina och ibland från kontoret i Malmö. Ett pärlande forum för dig som tycker om att blogga!

Namn:
Plats: Malmö, Sweden

torsdag, januari 04, 2007



Nytt år - nya möjligheter!

Ja, det har ju gått en del dagar sedan sist (vilket somliga (läs Johan) även påpekat...). Här har firats nyår, samt en i vanlig ordning mycket seeeeg nyårsdag. Själva nyårsaftonen blev superlyckad och alla gäster var glada och nöjda när de gick - de sista vid 5,30 snåret...

De första dagarna på det nya året har varit ganska förkylda och för ungarnas del även febriga med en och annan kräkning nattetid. Vår nya familjemedlem, Buffy, stökar på som bäst i sin stora bur och hon är faktiskt riktigt mysig. Hon äter, förutom kaninkäk med titeln "Kalasblandning", även knäckebröd, morötter, vegetariska hundkex samt brysselkål. Jo, jag tackar!

Och så businessen - vi trodde att webordrarna skulle upphöra helt efter jul, men icke sa nicke! Vi fortsätter att packa, om än inte lika mycket som i jul så i alla fall så pass mycket att det känns kul att öppna mailen för inkommande ordrar på morgonen! Och appropå att packa, i dag kom leveransen till oss som ska vidare till Sveriges största veckotidning och det blir ju till att sätta sig vid "löpande bandet" i ett par dagar för att få i väg allting! Inte så himla jobbigt ändå när man tänker på själva fakturan som snart ska skrivas...! Tillsammans med denna leveransen kom även en del av mina nya halsband, ett för mig nytt sätt att arbeta med mycket mindre pärlor och en elegant och enkel design. Superfint!

Kommer dessvärre inte att hinna till Kina innan Formex mässan i Stockholm nu i januari, det får bli lite längre fram.

Dagens tumme upp: Tjatigt, men de nya halsbanden!
Dagens tumme ner: En kartong saknades - hoppas att den kommer under morgondagen...

Dagens tips: Gör det du vet att du är bra på - ta hjälp med resten!


/Malin

"Every Day is a Pearl Day!"

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej Malin! Hittade precis till din blogg. Du verkar ha ett intressant jobb, entreprenörskap med estetiska inslag och inköpsresor till Kina. Önskar ett fortsatt lycka till med pärlaffärerna /Mian

torsdag, januari 18, 2007 7:02:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home