MarMalaid's blogg

Här kommer jag att dela med mig av den smått kaotiska verkligheten bakom MarMalaid´s alla fina smycken och dessutom låta er vara de första att få ta del av allt nytt som ständigt händer. Ibland kommer mina inslag från Kina och ibland från kontoret i Malmö. Ett pärlande forum för dig som tycker om att blogga!

Namn:
Plats: Malmö, Sweden

måndag, juli 02, 2007



Stress, stress, stress...


Jag tycker inte att vi gör annat än att packa ordrar! Kul, men jäklar vad tidskrävande! Jesper säljer så det ryker och webben tickar som vanligt på i bra takt. Vi håller som bäst på att hitta en riktigt duktig säljare för mellersta Sverige, dvs Stockholm med STOR omnejd. Jesper nämde förra veckan att han hade en god vän som han ville tipsa om. Dessutom är hans gode vän lika duktig säljare som han själv - så snart smäller det i Stockholm också!!

Nu har äntligen det nya Stadsmissionen halsbandet kommit - helt annorlunda än förra årets och supersnyggt!!!! Bild är på G! En annan kul grej är att ICA Maxi i Malmö, Lödde och Trelleborg kommer att sälja detta halsband! Totalt 5 sycken butiker med en himlans massa kunder, spännande!

I går var killarna på var sitt kalas, Melvin var hos Max på piratkalas och Elliot var hos Adam på cowboy/indiankalas. Han valde att vara indian, men tyckte att det var lite tråkigt att han var den enda indianen - alla andra var cowboys. Ingen större skada skedd, men om man är 6 år så kan en sådan sak ställa till det rejält! Och från det ena till det andra - det här med söta Tilde och knaspastorn Runar, ja vad tusan ska man tycka...

Dagens tumme upp: Leverans av smycken med bl. a. en del nytt som jag gjort och som blev hur fint som helst!
Dagens tumme ner: Ja, det får väl bli regnet då...


/Malin

"Every Day is a Pearl Day!"