MarMalaid's blogg

Här kommer jag att dela med mig av den smått kaotiska verkligheten bakom MarMalaid´s alla fina smycken och dessutom låta er vara de första att få ta del av allt nytt som ständigt händer. Ibland kommer mina inslag från Kina och ibland från kontoret i Malmö. Ett pärlande forum för dig som tycker om att blogga!

Namn:
Plats: Malmö, Sweden

onsdag, juli 04, 2007



Två divor har gått vidare - till nästa kalas...


...ja, jag tror att det måste vara en hejdundrande fest uppe i himlen nu när både Git Gay och Alice Timander lämnat oss andra här nere. De båda sitter förmodligen på kanten av ett moln och sippar på var sin drajja! Alice blev ju hela 91 år och var going strong ända till slutet - en härlig person verkade hon vara!

Nu till ett kuligt ERBJUDANDE!!!

Alla som handlar något, oavsett summa i MarMalaid´s webshop får ett fint mobilhalsband (se högst upp) gratis! Allt som måste göras är alltså ett köp och sedan är det bara att välja färg - rosa, blått eller grönt. Färgen skriver du i fältet för kommentarer. Detta gäller denna veckan ut.

Trevlig shopping!

Dagens tumme upp: Har nog gjort "all-time-high" i att skriva fakturor!
Dagens tumme ner: Av de nya smyckena som kom i går (!) är det redan flera artiklar som är slut efter två dagars packande...

Dagens tips: Handla i vår webshop!


/Malin

"Every Day is a Pearl Day!"