MarMalaid's blogg

Här kommer jag att dela med mig av den smått kaotiska verkligheten bakom MarMalaid´s alla fina smycken och dessutom låta er vara de första att få ta del av allt nytt som ständigt händer. Ibland kommer mina inslag från Kina och ibland från kontoret i Malmö. Ett pärlande forum för dig som tycker om att blogga!

Namn:
Plats: Malmö, Sweden

fredag, juli 25, 2008




Så var det fredag igen!


Nu har vi varit hemma sedan i måndags kväll och är nästan inne i vanliga mat- och sovrutiner. Det är lustigt, men vinrutinerna är liksom samma var man än befinner sig i världen...

I går kväll var Jenny, Jesper och Mirijam hemma på lite mat och vin. Vi satt på vår nya takterass som blivit hur mysig som helst och småpratade till sent på natta. Mirijam är ansvarig för vår butik i Holmgången i Malmö och är jätteduktig och omtyckt av våra kunder - känns skönt att butiken nu äntligen bara flyter på utan krångel. Från och med alldeles snart kommer hon även att ta hand om alla webordrar och det kommer att bli så himla jätteskönt!!!!

MarMalaid flyter också på med flygbolagen och Tallink som säljer som smör! Tallink är ett rederi som köpte Silja Line för ett par år sedan och vi finns på deras 10 färjor - bra försäljning och exponering! Nu väntar fler rederier och nya flygbolag, men först Formex-mässan i Stockholm med allt vad det innebär. Vi har bara inte helt löst logistiken med barnen, butiken, mässpersonal, hotell m.m. Fast det brukar alltid bli bra till slut!

I morgon åker jag och Jenny och hennes lilla Rasmus upp till landet för att hämta hem Elliot och Melvin som varit hos mormor och morfar i två veckor, vi åker hem först på onsdagen och det ska bli så jättemysigt att träffa våra goa killar igen!! Nästa sommar ska de inte vara borta så länge - en vecka eller 10 dagar räcker.

Sedan står det inte på förrän vi ska på bröllop i Stockholm, det är Roberts dotter Cattis som ska gifta sig med sin Ove (och ja, det finns sexigare namn och Cattis skojar friskt om det själv!)! Elliot och Melvin ska gå uppför altargången hållandes Ove i handen och Robert ska givetvis leda Cattis till prästen. Själv ska jag bara sitta och njuta! Det blir första gången som jag träffar Roberts exfru med släkt så det kan bli precis hur spännande som helst... Vi har ju ändå varit ett par i tio år nu så det är väl på tiden. Har jag i och för sig tyckt länge. Vi har inte bestämt hur vi ska ta oss upp till Stockholm, men det blir väl med bil antar jag eftersom vigseln är i Åkersberga och det är liksom ingen promenad från Stockhoms Central direkt. Inte från Arlanda heller. Ska sätta in en bild från bröllopet när det är över!

Dagens upp: Sol!
Dagens ner: Inte haft tid att sola...
Dagens tips: Gå alltid in en mataffär när du är utomlands, det brukar finnas hur mycket kul som helst! Det har till och med hänt att vi köpt saker som vi inte haft en aning om vad det varit. Sist nu i Hong Kong fick vi fatt i en fin liten burk som stod på en hylla med chiliprodukter och tänkte att detta kan vi väl testa, och det var riktigt smaskens. Inte en enda läsbar bokstav på hela etiketten, men helt ok i maten!
Dagens fråga: Undrar om de som skriver bloggar är fler än de som läser bloggar?

/Malin

"Every Day is a Pearl Day!"

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

hehe, bra fråga, och inget bra svar har jag. Ville mest säga att det är kul att du bloggar igen!! :)

fredag, juli 25, 2008 6:28:00 em  
Anonymous Anonym said...

Har du några bilder från när ni var med på Formex? Skulle vara skoj att se er monter :)

Svar på dagens fråga:
Nja det är ju i och för sig många som bloggar, men nej jag tror fler läser än skriver./Christina

söndag, juli 27, 2008 10:24:00 em  
Anonymous Anonym said...

Tack tack!Kul att höra,skoj att du bloggar igen! :)

tisdag, juli 29, 2008 3:02:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home