MarMalaid's blogg

Här kommer jag att dela med mig av den smått kaotiska verkligheten bakom MarMalaid´s alla fina smycken och dessutom låta er vara de första att få ta del av allt nytt som ständigt händer. Ibland kommer mina inslag från Kina och ibland från kontoret i Malmö. Ett pärlande forum för dig som tycker om att blogga!

Namn:
Plats: Malmö, Sweden

söndag, oktober 29, 2006

Vintertid.

Ja, då var det dags att ställa tillbaka klockan en timme. Kan tycka att efter att ha lånat ut en hel timme i ett halvår borde man få tillbaka minst en timme och en kvart. Lite ränta alltså!

Har i dag besökt Malmö chokladfestival i chokladfabriken och det var vi inte direkt ensamma om. Skulle flanerat omkring tillsammans med en annan (barn)familj, men vi hade fullt upp att hålla ihop den egna skocken om fyra personer! Gott, trevligt, en del kända ansikten och som sagt - massor av folk! Barnen fick svindyra chokladklubbor och marsipanfigurer som varsamt packades ner av konditorn själv. De hann knappt få fatt i de vackert inslagna paketen så var både halloweenpumpan och rosen massakerade(de fick själva välja figurer och Melvin ville ha en klassisk Prinsesstårta-ros)!

Drog igång en loppis utanför butiken i går på Långlördagen och det blev superlyckat! Mycket folk och många gamla möbler som fick nya hem. Robert blir vansinnig på mig när jag handlar en massa saker på loppisar och auktioner för att efter ett halvår sälja det igen på någon annans loppis... Det blir liksom som ett "gift" med gamla grejor. Glas, möbler, kannor och skålar hör till favoriterna. Ljusstakar och såssnipor är också i farozonen när jag besöker en loppis... Så himla skitroligt!

Nu ska söndagsmiddag förberedas (Gud vad det lät rekordeligt...) och barnen ska titta på en för dagen nyinköpt film - "Scooby Doo möter bröderna buu".

Dagens tumme upp: De nyinköpta godsakerna från Chokladfestivalen - danska gräddbullar i miniformat, lakrits, olivolja, apelsin/choklad marmelad från Stolpaberga och lite tryfflar från Gottelisa!
Dagens tumme ner: Alla trappor inne på Chokladfabriken - blev krångligt med rullstolen.

Dagens tips: Unna dig av livets goda - ofta! Det ger ett helt nytt perspektiv på det mesta!


/Malin

"Every Day is a Pearl Day!"