MarMalaid's blogg

Här kommer jag att dela med mig av den smått kaotiska verkligheten bakom MarMalaid´s alla fina smycken och dessutom låta er vara de första att få ta del av allt nytt som ständigt händer. Ibland kommer mina inslag från Kina och ibland från kontoret i Malmö. Ett pärlande forum för dig som tycker om att blogga!

Namn:
Plats: Malmö, Sweden

torsdag, augusti 09, 2007



Underbara värme!


Tänk att jag tycker mig höra att folk nu klagar på värmen! Det är ju helt ljuvligt nu när den äntligen kommit!

Läste att Pavarotti fått lunginflammation - snacka om inflammation! Han har väl lungor som heter duga!! Läste även om den från TV kända plastikkirurgen som är ankagad för bl.a. våldtäkt på en patient (som även råkar vara hans sons exflickvän!) att han nu enligt sig själv hade en fullt rimlig förklaring till att man hittat HANS sperma i patienten. Han hade nämligen haft lite skoj på toaletten straxt innan hon skulle komma för att fixa till bikinilinjen, och sedan när han skulle behandla henne hade de små rackarna letat sig in i den unga kvinnan. Alltså det är liksom inga jäkla grodyngel vi snackar om! För det första måste hans händer varit fullkomligt drypande av snusk och för det andra måste sedan händerna varit på helt andra ställen än bikinilinjen. Fräsch gubbe!!! Kanon att tjejen gick raka vägen till polisen efter övergreppet, som hon kunde beskriva i detalj eftersom hon inte var helt nersövd utan var medveten om allt som hände utan att kunna göra något. Och det är inte längre någon hemlighet vem kirurgen är - det är självaste Dr. Carl Troilius som (troligtvis) begått dessa avskyvärda grejor! Extremt tråkigt för hans barn och hans fru är det i alla fall.

Snart ska jag träffa Ira för att åka och titta på en lokal som vi har sanslöst spännande planer för!!

Dagens tumme upp: Vi har TILLSAMMANS med killarna bestämt oss för att lägga ner akvarieskiten! Nu ska fiskarna bort och akvariet säljas, slängas eller skänkas bort!
Dagens tumme ner: Väntar på smycken som borde varit här redan...
Dagens tips: Köp en Chocolate Frappino på Espresso House - jättegott!
Dagens fråga: Något kul resetips dit man kan åka med ungarna en vecka så att de får bada och ha lite kul. Vi tänkte sticka i september/oktober och inte till Thailand... Men var?


/Malin
"Every Day is a Pearl Day!"